Microblading

 

Microblading is één van de nieuwste technieken op het gebied van (semi-)permanente make-up. Bij deze uit Azië afkomstige techniek worden met een pen die bestaat uit ultrafijne steriele naaldjes haartjes getekend in de wenkbrauw. Deze haartjes zijn fijner dan de haartjes die getekend worden met een tatoeërapparaat of een apparaat voor permanente make-up en geven een zeer natuurlijk resultaat. 

Bij microblading maak je kleine krasjes in de wenkbrauw waarin pigment achterblijft. Er wordt niet gesneden in de wenkbrauw. 

 

De hairstrokes kunnen een wenkbrauw voller maken, een ontbrekend stuk opvullen en de wenkbrauwen de gewenste vorm geven. Ook kan het dienen als vervanging voor wenkbrauw make-up. Doordat de krasjes niet zo diep in de huid geplaatst worden zullen deze binnen een aantal jaar verdwijnen. 

 

Voordat de eerste behandeling plaatsvindt, vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens deze intake bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Microblading is mogelijk voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd en huidtype. 

 

Ik heb een GGD-vergunning en handel volgens de voorschriften en de 'Hygiënerichtlijn voor permanente make-up'. U kunt altijd controleren of u door een GGD-gecerfificeerde salon wordt behandeld via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Microblading hairstrokes €199

Microblading hairstrokes & shading/ombre €229

incl. intake&patchtest. waxing/tweezing en een nabehandeling binnen 8 weken

 

Nabehandeling binnen een jaar €99

Nabehandeling binnen anderhalf jaar €129

Nabehandeling binnen 2 jaar €159